Klik² sampai selesai tau. Ouh ya, kalau ada nak specific time, boleh tuliskan nota ataupun wasap untuk confirmkan pada admin ya🤗

♥️♥️♥️♥️♥️

Jangan lupa follow dan tag Banat sandwich di semua media social di bawah 🥰

Banat Sandwich Enterprise 201903041140 (002935227-T)
L Box Sandwich (24pcs)

Sesuai untuk 7-8 orang makan. Tapi bergantung pada saiz perut & tahap kelaparan masing²😂. Kotak cantik sesuai dijadikan hadiah ataupun buah tangan♥️

RM90L Grilled Beef

Beef Strip marinated with selected herbs, grill over a gentle heat. 📌Daging lembut je. Takde gigi pun boleh makan😆

Add On

RM75L Chicken Satay

Tender chicken marinated in special sauce & grilled to perfection, topped with spicy & sweet kuah kacang.📌Wajib try yang ini. Mesti confuse, eh makan satay ke, makan sandwich ni😂

Add On

RM65L B-Spicy Chicken

Pedass. Tak sesuai untuk kids🥵🥵

Add On

RM62L Chicken BBQ

Marinated chicken fillet drizzled with our in house BBQ sauce & secret sauce. 🥇Bertahun² maintain paling laku keras setiap bulan👏😄

Add On

RM62L Chicken Slice

Chicken Slices & cheese layered with creamy special mayo. Yeayyy, dah ada kembali 😁

Add On

RM54L Tunalicious

A flavorful tuna fish cooked with onion, mixed with special mayo. 📌 Signature Banat ni, lain dari yang lain. Boleh buat craving 🤭

Add On

RM54L Hot Mackerel 🔥🌶️

Formerly known as Spicy Sardine. Extra spicy gives the extra kick! 📌Tak sesuai untuk kids. Level pedas berbeza ikut individu. Min rasa pedas level 3.5/5.🥵 Orang lain min taktau 😌

Add On

RM54L EggCheese

Scrambled egg mixed with mayo, seasoned with pepper + cheese :) Lagi jimat ambil yang ini kalau nak Eggcellent add on cheese 🤗

Add On

RM48L Eggcellent

Scrambled egg mixed with mayo, seasoned with pepper. Pilihan yang bijak! Tak lengkap sandwich tanpa Eggcellent Banat. 😉

Add On

RM90L VegeCheese

Homemade pesto with double cheese & extra veggies, tucked between slices of toast. Pesto versi Banat, sesuai untuk vegetarian ataupun yang sukakan pesto cheese 😻

Add On

M Box Sandwich (12pcs)

Sesuai untuk 3-4 orang makan. Order lebih untuk elakkan berebut🤭. Kotak cantik sesuai dijadikan hadiah dan buah tangan untuk buah hati ♥️

READY DRINKS

Untuk pick up dan delivery sekitar Bandar Baru Nilai sahaja. Luar daripada kawasan Nilai, kemungkinan besar air yang sampai mungkin sudah tidak sejuk.

ICED DRINKS

Untuk pick up dan delivery sekitar Bandar Baru Nilai sahaja. Luar daripada kawasan Nilai, kemungkinan besar air yang sampai mungkin sudah cair.

HOT DRINKS

Untuk pick up dan delivery sekitar Bandar Baru Nilai sahaja. Luar daripada kawasan Nilai, kemungkinan besar air yang sampai mungkin sudah tidak panas lagi.

Single Pack A

Nak rasa dulu ataupun nak buat stok, bekal sekolah, kerja atau travel dalam kuantiti yang sikit, boleh pilih yang ini. Senang bawa, simpan dan makan 🥳

Single Pack B

2 set (each set ada 2 pcs macam dalam gambar okay🤗) Nak rasa dulu ataupun nak buat stok, bekal sekolah, kerja atau travel dalam kuantiti yang sikit, boleh pilih yang ini. Senang bawa, simpan dan makan 🥳

Super Jimat Single Pack A

Fuhhh, berpeluh Banat nak bagi special price ni. Super duper jimat 🥳 Order awal tau untuk elakkan delay penghantaran 😉

© Copyright Kafe Banat Sandwich 2024 • PrivacyTerms • Powered by Maynuu.

0 item in cartRM1

Your Cart

Order typeNilai

No items yet. Minimum order RM25.